Klant

Flexible Human Services is de best mogelijke partner in (uitzend)business. Met een bevlogen team werken we samen om werknemers en klanten te ontzorgen. Zodat ze kunnen floreren.

We helpen bedrijfsdoelstellingen realiseren. Dat doen we via de inzet van flexibele en gemotiveerde werknemers. Wij regelen alles vlot en goed. Van huisvesting en vervoer tot opleiding en verzekering.
Zorgeloos gemakkelijk. We zijn partners in business. Persoonlijk, deskundig, innovatief en aangenaam transparant. Ervaren professionals die meedenken.

Wij investeren in relaties. We bieden oplossingen voor de lange, middellange en korte termijn in de vorm van uitzenden in diverse sectoren. Flexible Human Services faciliteert waar opdrachtgever en de vraag naar internationale werknemers samenkomt. Wij spelen in op de specifieke vraag van u en wij leveren gemotiveerd personeel met de juiste capaciteiten en kwalificaties voor de gevraagde functie. We werken veelal met talentvolle mensen die in zichzelf willen investeren door middel van trainingen en scholing.

Wij voelen ons betrokken bij onze medewerkers en onze opdrachtgevers. Veiligheid en werken volgens de regels zijn dan erg belangrijk. Transparant, eerlijk en betrouwbaar. Zodat we weten wat we aan elkaar hebben en niet voor verrassingen komen te staan. Uiteraard voldoen wij aan de hoogste normeringen geldend voor uitzendbureaus. Daarnaast zijn wij sinds 2018 lid van de ABU. We zijn een voorloper in transparantie van werkwijze en processen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat!

Wilt u eens (vrijblijvend) met ons hierover contact wat wij ook voor u kunnen beteken? Vult u dan onderstaande contactpagina in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel ons 0252 – 344533