Certificeringen

Kwaliteit voorop

Wij voelen ons betrokken bij onze medewerkers en onze opdrachtgevers. Veiligheid en werken volgens de regels zijn dan erg belangrijk. Transparant, eerlijk en betrouwbaar. Zodat we weten wat we aan elkaar hebben en niet voor verrassingen komen te staan.

Uiteraard voldoen wij aan de hoogste normeringen geldend voor uitzendbureaus die werken met internationale arbeidskrachten. Zo voldoen wij, naast het SNF keurmerk voor huisvesting, aan de eisen van de Stichting Normering Arbeid (SNA), de NEN 4400-1. Wij mogen ons ook met trots ‘Erkend leerbedrijf’ noemen en zijn wij in het bezit van een VCU-certificaat voor uitzendorganisaties.

Om nog sterker in de markt te staan, zijn we lid geworden van de branchevereniging ABU. Sinds begin 2018 bezitten we het ABU certificaat. Zodoende kunnen wij onze krachten bundelen in de markt en de risico’s beperken. De ABU heeft het belang van arbeidsmigranten als topprioriteit in het vizier.

Naast de verplichte audits en controles laten Flexible Human Services en Flexwonen.nu zich ook regelmatig op vrijwillige basis controleren. Een onafhankelijke instantie bepaalt hierbij of gestelde regels in de wet en cao worden nageleefd. We zijn een voorloper in transparantie van werkwijze en processen en willen dat graag blijven.

Via onderstaande links zijn de huidige certificeringen in te zien:

SNA of NEN4400-1

Klik hier voor meer informatie en de verklaring van deze certificering

SNF

Klik hier voor meer informatie en de verklaring van deze certificering

VCU

Klik hier voor meer informatie en de verklaring van deze certificering

onder de Dutch Employment Group